Generalforsamling 2019

Generalforsamling 2019

Dagsorden:

1. Valg af dirigent og referent

2. Formandens beretning

3. Forelæggelse af det reviderede regnskab

4. Spørgsmål til beretning og regnskab

5. Indkomne forslag

6. Valg

a. Valg af bestyrelsesmedlemmer (på valg er Solvejg Stephansen, Ingrid Jakobsen og Mona Andersen)

b. Valg af suppleant

c) Valg af revisor

7. Eventuelt

Referat:

Ingrid Riis blev valgt som dirigent og Jette Skov Trabjerg som referent. Ingrid Riis konstaterede at der var lovlig indkaldt til generalforsamlingen, iht. vedtægterne.

Formand Solvejg Stephansen kom med sin formandsberetning:

Beretning F&S 2019

April er generalforsamlingernes tid, også i Klinkby Familie & Samfund.

Foreningen har i det forgangne år haft 350 medlemmer, det er en dejlig størrelse der passer godt til vores arrangementer.

Facebook er vi kommet på, det er nemt hurtigt og billigt, eneste ønske vi har til jer, er om i vil syntes godt om når vi ligger noget op, det spreder budskabet gevaldigt, og hjælper os dermed til at være synlige. Del gerne……også.

Vi stortrives her i Alt i Et huset og nyder stor gavn af mange frivillige der hjælper os, Paw er altid behjælpelig ved vores arrangementer, gæve damer dækker utrættelige borde for os, andre laver frivilligt mad når der er mad på programmet osv. STOR tak til alle jer, vi sætter virkelig pris på jer. Jer 4 piger i bestyrelsen, TAK for det forgangne år, det er en fornøjelse at holde møder med jer og ikke mindst føre vores arrangementer ud i livet. Stor tak for et godt samarbejde.

Forleden var jeg på hornvarefabrikken og høre Søren Vester, han er selv flyttet tilbage til det jyske og holdt et meget spændende foredrag. Han fremhævede flere gange at vores stærke side herude vestpå er frivillighed og et stærkt foreningsliv. Det kan jeg kun være enig i, det giver masser af mening at være en del af sådan et sted her, sammenholdet er stort på tværs af foreningerne, at få ideer sammen med de andre i bestyrelsen og føre dem ud i livet, giver rigtig meget, især når i medlemmer takker og giver et positivt udtryk for det meste vi laver.

Det gamle program er slut, det har budt på gåture, virksomhedsbesøg, hjortebrøl, madworkshops, tøseaften, inspirationsaften til jul, nytårskoncert, og Johnny Madsen Jam. Enkelte aflysninger var der, Per Larsen blev syg, et madforedrag var der ikke lige stemning for. Men alt i alt et godt år vi pakker væk og åbner et nyt.

Den vil jeg fortælle lidt om her: Program fremlagt

I er velkomne til at tage et program med hjem hver især, tag gerne en ekstra hvis i har en go ven eller veninde i tror vil være med i vores forening.

Tak!

Ingrid Jakobsen fremlagde det reviderede regnskab for 2018. Det vist et overskud på 29.493 kr. Foreningen har pr. 31/12-18 en egenkapital på kr. 115.574. 

Der var ingen spørgsmål fra salen til regnskabet.

Under punkt 5 var der ingen indkomne forslag.

Valget:

Solvejg Stephansen, Ingrid Jakobsen og Mona Andersen blev genvalgt uden afstemning. Som suppleant genvalgtes Inger Damgård, og Anette Herping blev genvalgt som revisor.

Der var ingen punkter til eventuelt.

Efter generalforsamlingen holdt Martha Vrist et nærværende og spændende oplæg om hendes første år i kommunalpolitik i Lemvig Kommunes byråd.

 

 

Udgivet i Ikke kategoriseret

Gratis biograf i Lemvig Biohus

Film: “The book”

Antal deltagere: 165

Mandag d. 11. Marts 2019

Udgivet i Ikke kategoriseret

Johnny Madsen jam – spisning og musik

Program:

Sidste år havde vi en succesfuld irsk aften. I 2019 byder vi til et arrangement som ligner, men med et helt andet musikalsk islæt. Vi nyder først en middag sammen kl. 18 (baren er åben hele aftenen med drikkevarer til rimelige priser), og herefter går Johnny Madsen Jam på scenen. De vil fortolke Johnny Madsens sange, med dyb respekt for originalen og med den nerve og sjæl som disse sange fortjener. Der vil blive spillet sange fra hele Johnny Madsens mere end 30 år lange karriere og de finurlige anekdoter er også med.
En af Johnny Madsens tidligere publikum har udtalt: ”Sikke de kan spille de par gutter ! Madsens sange bliver taget under kærlig behandling og bliver fremført med stor respekt og en intensitet der fanger alle. Kan varmt anbefales. ”
Hiv fat i vennerne, og kom til Klinkby til en glad aften med hjemmelavet mad og kendt musik.

Antal deltagere: 80

Fredag d. 22. Februar 2019 kl. 18.00

Udgivet i Ikke kategoriseret

Nytårskoncert Ann Mette Elten – kendte sange og salmer

Program:

Vi kender især Ann Mette Elten som forsanger i gruppen ”På slaget 12” med hittet ”Hjem til Århus”. Sin debut i eget navn fik hun i 1999 med albummet “Refrain”, fyldt med personlige favoritter blandt barn- og ungdommens Giro 413-klassikere i moderne arrangementer. Albummet indeholder blandt andet “Hele ugen alene” og “Tak for alle kyssene”. Siden har hun udgivet flere andre solo-albums, blandt andet “Vær velkommen”, som indeholder helt nye fortolkninger af nogle af de mest populære danske salmer. Hun har en fantastisk stemme, som vil komme i den helt rigtige ramme denne aften i kirkerummet i Houe. Så se frem til at høre mange af de sange vi kender, og nogle af de danske salmer i en rørende fortolkning.

Antal deltagere: 135

Torsdag d. 10. Januar 2019 kl. 19.00

 

Udgivet i Ikke kategoriseret

Inspirationsaften ved Charlotte Kaae, In & Out, Søndervig – ”klassisk jul møder nordisk jul”

Program:

Nogle af jer husker måske da vi i 2016 havde besøg af Charlotte Kaae fra butikken In & Out i Søndervig og Helle Grove fra Royal Copenhagen. Det var en rigtig hyggelig og inspirerende aften, mest for kvinder.
Vi laver et lignende arrangement denne aften med temaet jul. Helle fra Royal Copenhagen og Charlotte fra butikken In & Out, Søndervig vil vise os en skøn fusion af Royal Copenhagen, Housedoctor og Nicolas Vahé produkter, og inspirere os til dekorationer, borddækning og julens lækkerier. Helle vil fortælle os historien om Royal Copenhagens julestel, og vise os alle nyhederne (venligst udlånt af Kop og Kande, Lemvig).
Charlotte vil forkæle os med smagsprøver, som tager udgangspunkt i Nicolas Vahés specialiteter, og komme med gode ideer til, hvordan du løfter det traditionelle julemad til nye højder og giver gamle traditioner en ny forklædning.
Der er gevinster i løbet af aftenen, som vil blive uddelt ved lodtrækning.
Vi byder velkommen til en flot aften, som vil begejstre dig – husk billetterne er efter først til mølle princippet, så bestil i god tid.

Antal deltagere: 100

Onsdag d. 14. November 2018 kl. 19.00

Udgivet i Ikke kategoriseret

Tøseaften 2018

Program:

På podiet kommer butikkene Kynde og Knak, Tippe, Damernes og Vendelbo og præsenterer årets modeshow. Frisør Susanne Skovmose sætter håret, og Matas lægger make-up. Vi skal have lækker mad, hyggesnakke med hinanden ved bordene og handle og finde inspiration ved de mange boder. Vi er i fuld gang med at lave aftaler omkring de sidste boder. Indtil videre véd vi, at Kjeld Sko, På Hjørnet (Thyborøn) og Tupperware er repræsenteret, men der kommer flere. Inden modeshowet løber af stablen på podiet, skal vi opleve Holstebros populære balletbørn, med deres flotte opvisning. Og glæd jer,- det amerikanske lotteri er tilbage, med flotte gevinster.

Antal deltagere: 250

Onsdag d. 26. September 2018 kl. 18.30

Udgivet i Ikke kategoriseret

Hjortebrøl og kafferisteri

Program:

Tag med os på udflugt ! Bussen kører os denne sensommer-aften til Stråsø plantage. Her skal vi høre hjortebrøl. En fantastisk oplevelse som på mange måder giver kuldegysninger igennem kroppen, når man hører det.
Efter denne oplevelse fortsætter vi aftenen hos Hedekaffe i Ulfborg. Hedekaffe er en familievirksomhed, som driver café og kafferisteri. Læs evt. mere på www.hedekaffe.dk . Her vil vi få en rundvisning i kafferisteriet, og slutte af med kaffe og kage i caféen. Glæd jer til en tur ud i nærområdet !

Antal deltagere:  50

Onsdag d. 19. September 2018 kl. 19.00

 

Udgivet i Ikke kategoriseret

Mad workshop Vemb forsamlingshus

Program:

Indehaver af Kulturhuset i Vemb og firmaet ”smag og sans” Hanne Mette Jensen har arrangeret 4 madaftener til os. Vi skal med inspiration i dagligdags grøntsager lære at give vores hverdagsmad et løft. Hanne Mette vil tage udgangspunkt i årstidens danske råvarer, men vil også udsætte dem for rejser til forskellige lande. Så savner du inspiration og mod til nye kreationer med koteletten eller grøntsagerne, så meld dig til en eller flere af disse aftener. Hanne Mettes erfaring er, at når der skal tilberedes tunge grøntsager som pastinak, selleri, rødbeder, grønkål, jordskokker, gulerødder og porrer så kan ”modet svigte”.
Hanne Mette vil give os modet, og lære os at gøre tingene fra bunden, uden vi ”går ud af vores gode skind”, som hun udtaler. Vi skal lave mad, snakke om mad og smage det hele til sidst. De 4 forskellige kurser har forskelligt indhold, så du kan fint deltage flere aftener. 15 pladser på hvert hold – husk først til mølle.

Antal deltagere: 8 personer + 8 personer + 11 personer

Tirsdag d. 18. September 2018, Tirsdag d. 15. Januar 2019, Tirsdag d. 29. Januar 2019.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Virksomhedsbesøg Creativ Company

Den 15. Maj på en meget varm forårsdag var vi ca. 40 medlemmer samlet til en meget spændende rundvisning på virksomheden Creativ Company. Peter Nørgård, tidligere stifter, ejer og direktør fortalte efter rundvisningen meget levende om virksomhedens historie, og dens værdier. 

Udgivet i Ikke kategoriseret

Generalforsamling 2018

Den 10. April 2018 afholdtes årets generalforsamling (ca. 100 deltog), med følgende dagsorden:

1. Valg af dirigent og referent
2. Formandens beretning
3. Forelæggelse af det reviderede regnskab
4. Spørgsmål til beretning og regnskab
5. Indkomne forslag
6. Valg
a. Valg af bestyrelsesmedlemmer (På valg er Lisbeth Skovgaard og Jette Skov Trabjerg. De modtager begge genvalg).
b. Valg af suppleant
c) Valg af revisor
7. Eventuelt

Kirsten Sørensen blev valgt som dirigent, og konstaterede at der var indkaldt lovligt til generalforsamlingen. 

Formandens beretning:

“Beretning F&S 2018

Velkommen til generalforsamling 2018

Vores forening har atter afsluttet et program med et varieret indhold.

Vi stortrives her i Alt i Et, Paw er flink til at hjælpe os, og så er der de mange frivillige der år efter år hjælper os med vores arrangementer, stor tak for hjælpen, vi går aldrig forgæves.

Som noget nyt går foreningen på Facebook, det ser vi frem til, facebook er en nem og billig måde at få info ud om vores arrangementer. FB lanceres kort efter generalforsamlingen.

Vi forsætter med nyhedsmails om vores arrangementer. Der er nogle få der ikke har mail, derfor beder vi om i hjælper hinanden med info til dem der ikke lige mestrer mails.

Det nye program er klar, vi i bestyrelsen hygger med at få det hele til at gå op i en højere enhed. Der skal masser af kreative ideer til, vi skal have fingeren på pulsen hele tiden, alt tager tid…. Men det er lysten der driver værket. Stor tak til jer i bestyrelsen for et særdeles godt samarbejde, det er altid en fornøjelse at mødes med jer og arbejde med vores forening.

Vil gerne fremhæve 3 af vores arrangementer fra det gamle program.

Nytårskoncerten med Jesper Lundgaard i Houe kirke var en virkelig dejlig oplevelse, tror alle i kirken fik en fantastisk aften, Jesper Lundgaard var i hopla med sit smittende humør og hans storslåede sangstemme. Inden koncerten spiste bestyrelsen dejlig hjemmelavet mad sammen med pianisten og Jesper Lundgaard i Graverboligen, det er en af de ting der gør bestyrelsesarbejdet spændende. Næste års nytårskoncert bliver en kvinde, Ann Mette Elten fra ”På slaget 12”.

Irsk aften, har vi med succes haft 2 år i træk, i år lavede frivillige mad til 160 personer, vores mænd stod i baren og Tom Donovan leverede det Irske musik, vi i bestyrelsen syntes det er super hyggeligt med disse mini koncert aftener, derfor kommer der et igen i det nye program men med Johnny Madsen Jam.

Sidst vil jeg gerne fremhæve vores seneste virksomhedsbesøg hos Rom Gummi, 90 tilmeldte fik en virkelig spændende introduktion til virksomheden af de to ejere, Jesper og Jan. Den entusiasme de 2 har for deres virksomhed er helt speciel, efter rundvisning var der selvfølgelig kaffe og kage. Vi i bestyrelsen kan godt lide at finde på virksomhedsbesøg, vi får sjælden nej, en forening som os åbner døre og så er det hyggeligt med arrangementer hvor mændene også syntes det er hyggeligt at komme med.

(Det Nye program blev fremlagt)”

Regnskabet blev gennemgået, og der var ingen spørgsmål.

Der var ingen indkomne forslag.

Lisbeth og Jette modtog genvalg, og blev valgt.

Jette Bundgård valgt til revisor, og Inger Damgård som suppleant til bestyrelsen.

Efter generalforsamling var Lars Lyng fra EDC på besøg, og holdt et sjovt og spændende foredrag om hans liv, og især om hans deltagelse i TV-programmet “Hammerslag”.

 

Udgivet i Ikke kategoriseret