Mad workshop Vemb forsamlingshus

Program:

Indehaver af Kulturhuset i Vemb og firmaet ”smag og sans” Hanne Mette Jensen har arrangeret 4 madaftener til os. Vi skal med inspiration i dagligdags grøntsager lære at give vores hverdagsmad et løft. Hanne Mette vil tage udgangspunkt i årstidens danske råvarer, men vil også udsætte dem for rejser til forskellige lande. Så savner du inspiration og mod til nye kreationer med koteletten eller grøntsagerne, så meld dig til en eller flere af disse aftener. Hanne Mettes erfaring er, at når der skal tilberedes tunge grøntsager som pastinak, selleri, rødbeder, grønkål, jordskokker, gulerødder og porrer så kan ”modet svigte”.
Hanne Mette vil give os modet, og lære os at gøre tingene fra bunden, uden vi ”går ud af vores gode skind”, som hun udtaler. Vi skal lave mad, snakke om mad og smage det hele til sidst. De 4 forskellige kurser har forskelligt indhold, så du kan fint deltage flere aftener. 15 pladser på hvert hold – husk først til mølle.

Antal deltagere: 8 personer + 8 personer + 11 personer

Tirsdag d. 18. September 2018, Tirsdag d. 15. Januar 2019, Tirsdag d. 29. Januar 2019.

Udgivet i Ikke kategoriseret